Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 228
Polecam.
Odsłon: 713
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36196
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 376
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 228
Polecam.
Odsłon: 713
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36196
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 376
Składniki
Piersi pokroić w dość małą kostkę, posypać przyprawą delikat czerwony ''knorr'', dodać pół szklanki oleju i odstawić do lodówki.
Pokroić pieczarki, podsmażyć na oleju, dodać paprykę pokrojoną w kostkę i chwilę smażyć, odstawić z ognia.
Piersi obtaczać w mące i smażyć na oleju aż sie zrumieni cały czas mieszając, dolewać po trochę wody. Dodać pieczarki z papryką. Zupę fasolową rozmieszać w wodzie, dodać do całości. Dodać również przecier pomidorowy, chwilę pogotować. Całość zasypać dużą ilością majeranku. Smacznego!! ;)