Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6334
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154817
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1040
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 466
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6334
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154817
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1040
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 466
Składniki
Piersi pokroić w dość małą kostkę, posypać przyprawą delikat czerwony ''knorr'', dodać pół szklanki oleju i odstawić do lodówki.
Pokroić pieczarki, podsmażyć na oleju, dodać paprykę pokrojoną w kostkę i chwilę smażyć, odstawić z ognia.
Piersi obtaczać w mące i smażyć na oleju aż sie zrumieni cały czas mieszając, dolewać po trochę wody. Dodać pieczarki z papryką. Zupę fasolową rozmieszać w wodzie, dodać do całości. Dodać również przecier pomidorowy, chwilę pogotować. Całość zasypać dużą ilością majeranku. Smacznego!! ;)