Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ulubione owoce morza
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 74
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4668
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 74
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4668
Składniki
W dużej misce wymieszałem ocet, musztardę, oliwę, szalotki, sól i pieprz. Na godzinę lub dwie przed podaniem przełożyłem przegrzebki do sosu. Wymieszałem i wstawiłem do lodówki. Obrałem ogórka. Obieraczką do warzyw skroilem 6-8 długich pasków. Złożyłem razem i pokroiłem na wąskie paski. Tuż przed podaniem do przegrzebków dodałem rzodkiewkę i dokładnie wymieszałem. Rozłożyłem przegrzebki na paterze. Przykryłem paskami ogórka. Od razu podawałem.