Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie ziemniaków z ciastem, szpinaku i fety to strzał w dziesiątkę. Pierwszy raz zrobiona ale na pewno nie ostatni, bo wszystkim bardzo smakowała i została szybko zjedzona.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10747
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3422
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2444
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10747
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3422
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2444
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto, zwinąć w folię i schłodzić w lodówce przez godzinę.
Piekarnik nagrzać do temp. 175 st C. Formę wyłożyć ciastem, ponakłuwać i podpiec 15-20 minut.
Ziemniaki przecisnąć przez praskę, dodać śmietanę i przyprawy. Szpinak wymieszać z fetą, przyprawami.
Na podpieczony spód wyłożyć szpinak na niego ziemniaki i zapiekać około 20 minut. Pod koniec pieczenia posypać startym żółtym serem.