Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie ziemniaków z ciastem, szpinaku i fety to strzał w dziesiątkę. Pierwszy raz zrobiona ale na pewno nie ostatni, bo wszystkim bardzo smakowała i została szybko zjedzona.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 665
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 43
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 216
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 344
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 137
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4626
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 665
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 43
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 216
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 344
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 137
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4626
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto, zwinąć w folię i schłodzić w lodówce przez godzinę.
Piekarnik nagrzać do temp. 175 st C. Formę wyłożyć ciastem, ponakłuwać i podpiec 15-20 minut.
Ziemniaki przecisnąć przez praskę, dodać śmietanę i przyprawy. Szpinak wymieszać z fetą, przyprawami.
Na podpieczony spód wyłożyć szpinak na niego ziemniaki i zapiekać około 20 minut. Pod koniec pieczenia posypać startym żółtym serem.