Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna w smaku ,aromatyczna cukinia na zimę.Serdecznie polecam:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9135
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9135
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Cebule pokroić w piórka,cukinie w plasterki ,seler w słupki . Na spód każdego słoiczka dać cebulę,seler,cukinię ,w połowie powtorzyć czynnośc i na wierzch cukinię,seler i cebulę. Zagotować zalewę,wlewać do słoików,nie do pełna. Wytrzeć boki słoika,zakręcić i pasteryzować 10-15 min od momentu zagotowania wody. Wyjąć słoiki gorące ,obrócić do góry dnem i zostawić do wystygnięcia.
Smacznego!