Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna w smaku ,aromatyczna cukinia na zimę.Serdecznie polecam:)
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 187
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 165
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 187
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 165
Składniki
Cebule pokroić w piórka,cukinie w plasterki ,seler w słupki . Na spód każdego słoiczka dać cebulę,seler,cukinię ,w połowie powtorzyć czynnośc i na wierzch cukinię,seler i cebulę. Zagotować zalewę,wlewać do słoików,nie do pełna. Wytrzeć boki słoika,zakręcić i pasteryzować 10-15 min od momentu zagotowania wody. Wyjąć słoiki gorące ,obrócić do góry dnem i zostawić do wystygnięcia.
Smacznego!