Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do naleśników, ciasta i kanapek.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 40
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 106
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2819
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4182
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 40
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 106
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2819
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4182
Składniki
Obrane jabłka bez gniazd nasiennych gotowac na wolnym ogniu do całkowitego rozgotowania (jeśli ktoś lubi, to mogą pozostac niewielkie kawałki). By się nie przypaliły, dno zakryc wodą.
Gorący dżem nakładac do słoików i mocno zakręcic. Smacznego.