Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe do ciast, deserów lub nawet same prosto ze słoiczka ;p
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 18
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5727
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 49
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 18
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5727
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 49
Składniki
Jeżyny myjemy i wkładamy do słoików.Ja kładę warstwę jeżyn i łyżkę cukru i znowu jeżyny i cukier i jeżyny tak by było 3/4 słoiczka.Można dać więcej cukru w zależności od kwaśnośći owoców i upodobania.Na koniec daję po 2 łyżki wody do każdego słoiczka. Pasteryzuję jakieś 20 minut.