Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe do ciast, deserów lub nawet same prosto ze słoiczka ;p
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 162
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 100
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 162
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 100
Składniki
Jeżyny myjemy i wkładamy do słoików.Ja kładę warstwę jeżyn i łyżkę cukru i znowu jeżyny i cukier i jeżyny tak by było 3/4 słoiczka.Można dać więcej cukru w zależności od kwaśnośći owoców i upodobania.Na koniec daję po 2 łyżki wody do każdego słoiczka. Pasteryzuję jakieś 20 minut.