Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki smak pieczonych buraczków połączony z serkiem chrzanowym, całość posypana kiełkami buraka, pora i słonecznika.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7496
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2451
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7496
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2451
Składniki
Buraki obieramy, a następnie kroimy na jak najcieńsze plasterki. Twaróg, serek śmietankowy oraz chrzan mieszamy ze sobą. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. W tortownicy układamy warstwami buraki i serek do wykończenia składników. Torcik delikatnie wyjmujemy z tortownicy i przekładamy na paterę ozdabiamy kiełkami, papryczkami oraz różą z buraka. Torcik można podawać od razu po zrobieniu. Smacznego