Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki smak pieczonych buraczków połączony z serkiem chrzanowym, całość posypana kiełkami buraka, pora i słonecznika.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Buraki obieramy, a następnie kroimy na jak najcieńsze plasterki. Twaróg, serek śmietankowy oraz chrzan mieszamy ze sobą. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. W tortownicy układamy warstwami buraki i serek do wykończenia składników. Torcik delikatnie wyjmujemy z tortownicy i przekładamy na paterę ozdabiamy kiełkami, papryczkami oraz różą z buraka. Torcik można podawać od razu po zrobieniu. Smacznego