Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspomnienie górskich wędrówek
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1734
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19591
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2073
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1734
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19591
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2073
Składniki
1) W wysokim naczyniu połączyć oliwę z oliwek z octem winnym. Następnie wyspać opakowanie gotowego sosu knorr- francuski vinegrette, energicznie zamieszać. Dodać sok z cytryny. Sałatę przełożyć do miski i polać ją przygotowanym wcześniej sosem. Odstawić na 7-10 minut. W między czasie umyć pomidory i pokroić je w talarki. Bagietkę pokroić na okrągłe grzanki. Każdą grzankę posmarować z obu stron masłem i usmażyć na suchej patelni. Oscypek pokroić w plastry grubości 1 cm i upiec na suchej patelni z obu stron na złoty kolor. Na talerze wyłożyć sałatę i pomidory, a na sam wierzch położyć upieczony oscypek. Podawać od razu po przygotowaniu.