Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie pieczarkowym
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8613
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3048
Polecam.
Odsłon: 1837
Polecam.
Odsłon: 532
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8613
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3048
Polecam.
Odsłon: 1837
Polecam.
Odsłon: 532
Składniki
Schab pokroić w plastry. Podsmażyć na oleju. Dodać cebulę pokrojoną w pół krążki, wszystko razem chwilę podsmażyć. Dodać szklankę wody i kostkę. Dusić pod przykryciem ok. 30 min. Sos rozpuścić w szklance wody i zalać schab. Chwilę podgotować.