Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewające danie na chłodne dni.
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 698
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 111
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 276
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 361
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 1122
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 698
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 111
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 276
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 361
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 1122
Składniki
Wykonanie: Soczewicę namoczyć w ½ litrze wody przez kilka godzin( najlepiej na noc). Następnie wlać bulion i gotować pod przykryciem. W międzyczasie obrać i pokroić ziemniaki, młode warzywa i dodać do gotującej się soczewicy. Serdelki pokroić w plasterki, dodać do potrawy, przyprawić do smaku, zagotować i podawać.