Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna wersja zupy grzybowej na różnych gatunkach grzybów.
rondelek wysoki o polemności 1,5 l
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 850
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 701
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6106
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 644
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4867
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1078
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 850
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 701
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6106
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 644
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4867
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1078
Składniki
Najlepiej użyć rondelka do zupy. Posiekaną cebulę szkli się na oliwie, potem dodaje się posiekane grzyby i czosnek i przesmaża całość. Smażone grzyby zalewa się bulionem, a potem mlekiem. Miałam suszonego prawdziwka więc dodałam go teraz. Mrożone lub świeże grzyby należy obsmażyć razem. Zupę doprawia się solą i pieprzem. Pieczywo rumieni się na suchej patelni i smaruje masłem ze startym czosnkiem. Grzanki podaje się obok lub w talerzu z zupą. Zupę po nalaniu posypuje się serem.
Smacznego :)