Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień i zima to najlepszy czas na syte, rozgrzewające posiłki. Jednak wbrew ogólnemu myśleniu, nie muszą być one ani tłuste, ani wysokokaloryczne. Świetnymi posiłkami, które sprawdzą się podczas chłodniejszych dni, a jednocześnie nie przybędzie nam po nich dodatkowych kilogramów, są zupy. Oprócz tego, że są niskokaloryczne i rozgrzewają jest to, że sycą na długi czas.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 918
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4551
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1169
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 918
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4551
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1169
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Składniki
W garnku rozgrzać olej. Przesmażyć na nim posiekaną cebulę. Dodać pokrojoną drobno marchewkę, por i kapustę. Chwilę przesmażyć. Doprawić solą, pieprzem i majerankiem.
Bulion doprowadzić do wrzenia. Wrzucić do niego pokrojone w kostki ziemniaki. Gotować ok. 15 minut. Dodać przesmażone warzywa. Gotować wszystko do miękkości na małym ogniu. W razie potrzeby ponownie przyprawić. Przed podaniem posypać natką pietruszki.