Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pikantna zupa rybna"
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 111
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 95
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 111
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 95
Składniki
Rybę pokroić w kostkę. Papryczkę posiekać, marchewkę i pora pokroić w cienkie paski, cebulę z dymki posiekać, szczypior pokroić w paski. Na rozgrzanym maśle zeszklić cebulę, dodać marchewkę i pora, zalać litrem wody. Doprawić solą i pieprzem.
Gotować wywar 15 minut. Dodać kawałki ryb i gotować jeszcze 10 minut. Pod koniec gotowania wrzucić papryczkę i dymkę, doprawić sokiem z cytryny, udekorować igiełkami rozmarynu.Źródło: Twoje Imperium