Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was nową pyszną wersję rosołu który sama wymyśliłam i powiem w sekrecie że rosołek wyszedł pierwsza klasa
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 23
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6789
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 236
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 185
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 441
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 23
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6789
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 236
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 185
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 441
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać wymoczone mięsa oraz oczyszczone warzywa i od zagotowania gotować na bardzo wolnym ogniu do miękkości mięs, w trakcie gotowania dodać por oraz dowolną przyprawę w formie jarzynki a także ziela i liście laurowe, całość gotować przez godzinę
Po wyznaczonym czasie dodać opłukane ćwiartki wędzone i gotować na bardzo wolnym ogniu kolejną godzinę, po tym czasie dodać pokrojoną natkę pietruszki oraz pokrojony w małą kostkę czosnek i gotować jeszcze 5 minut na koniec wsypać pieprz i zdjąć z ognia