Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was nową pyszną wersję rosołu który sama wymyśliłam i powiem w sekrecie że rosołek wyszedł pierwsza klasa
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać wymoczone mięsa oraz oczyszczone warzywa i od zagotowania gotować na bardzo wolnym ogniu do miękkości mięs, w trakcie gotowania dodać por oraz dowolną przyprawę w formie jarzynki a także ziela i liście laurowe, całość gotować przez godzinę
Po wyznaczonym czasie dodać opłukane ćwiartki wędzone i gotować na bardzo wolnym ogniu kolejną godzinę, po tym czasie dodać pokrojoną natkę pietruszki oraz pokrojony w małą kostkę czosnek i gotować jeszcze 5 minut na koniec wsypać pieprz i zdjąć z ognia