Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was nową pyszną wersję rosołu który sama wymyśliłam i powiem w sekrecie że rosołek wyszedł pierwsza klasa
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4683
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12701
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5714
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7184
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4683
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12701
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5714
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7184
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać wymoczone mięsa oraz oczyszczone warzywa i od zagotowania gotować na bardzo wolnym ogniu do miękkości mięs, w trakcie gotowania dodać por oraz dowolną przyprawę w formie jarzynki a także ziela i liście laurowe, całość gotować przez godzinę
Po wyznaczonym czasie dodać opłukane ćwiartki wędzone i gotować na bardzo wolnym ogniu kolejną godzinę, po tym czasie dodać pokrojoną natkę pietruszki oraz pokrojony w małą kostkę czosnek i gotować jeszcze 5 minut na koniec wsypać pieprz i zdjąć z ognia