Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej mamy.
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17901
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 109
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2245
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 268
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17901
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 109
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2245
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 268
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć , następnie ugotować do miękkości na wywarze. Pod koniec gotowania dodać kiełbasę i po chwili wyjąć, obrać ze skórki, pokroić w plasterki i włożyć z powrotem do zupy. Cebulę obrać, posiekać i usmażyć na rumiano na tłuszczu z dodatkiem mąki. Dodać do zupy, przyprawić do smaku, dodać powidło, wymieszać i jeszcze chwilę podgotować. Podawać z makaronem lub pieczywem.