Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej mamy.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19282
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1702
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232151
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19282
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1702
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232151
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć , następnie ugotować do miękkości na wywarze. Pod koniec gotowania dodać kiełbasę i po chwili wyjąć, obrać ze skórki, pokroić w plasterki i włożyć z powrotem do zupy. Cebulę obrać, posiekać i usmażyć na rumiano na tłuszczu z dodatkiem mąki. Dodać do zupy, przyprawić do smaku, dodać powidło, wymieszać i jeszcze chwilę podgotować. Podawać z makaronem lub pieczywem.