Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadprogramowo ukiszone kimchi, używam do przyrządzania innych dań. Między innymi świetnie spisuje się jak baza do zup, które smakują jak bardzo podobnie jak nasz kapuśniak :) Po kimchi z tofu oraz kimchi z mięsem przyszedł czas na zupę z grzybami.
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 345
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 72
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 46
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 345
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 72
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 46
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę. Wrzucić cebulkę, czosnek i imbir – smażyć jedną minutę – ciągle mieszając. Dodać kimchi, smażyć kolejną minutę.
Dodać bulion, pastę gochujang i sos sojowy – wymieszać i gotować 10 minut.
Dodać grzyby, gotować gotować 5 minut. Zdjąć z ognia, nałożyć do miseczek i podawać.