Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadprogramowo ukiszone kimchi, używam do przyrządzania innych dań. Między innymi świetnie spisuje się jak baza do zup, które smakują jak bardzo podobnie jak nasz kapuśniak :) Po kimchi z tofu oraz kimchi z mięsem przyszedł czas na zupę z grzybami.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę. Wrzucić cebulkę, czosnek i imbir – smażyć jedną minutę – ciągle mieszając. Dodać kimchi, smażyć kolejną minutę.
Dodać bulion, pastę gochujang i sos sojowy – wymieszać i gotować 10 minut.
Dodać grzyby, gotować gotować 5 minut. Zdjąć z ognia, nałożyć do miseczek i podawać.