Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadprogramowo ukiszone kimchi, używam do przyrządzania innych dań. Między innymi świetnie spisuje się jak baza do zup, które smakują jak bardzo podobnie jak nasz kapuśniak :) Po kimchi z tofu oraz kimchi z mięsem przyszedł czas na zupę z grzybami.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 707
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 552
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 339
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3522
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 707
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 552
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 339
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3522
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę. Wrzucić cebulkę, czosnek i imbir – smażyć jedną minutę – ciągle mieszając. Dodać kimchi, smażyć kolejną minutę.
Dodać bulion, pastę gochujang i sos sojowy – wymieszać i gotować 10 minut.
Dodać grzyby, gotować gotować 5 minut. Zdjąć z ognia, nałożyć do miseczek i podawać.