Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadprogramowo ukiszone kimchi, używam do przyrządzania innych dań. Między innymi świetnie spisuje się jak baza do zup, które smakują jak bardzo podobnie jak nasz kapuśniak :) Po kimchi z tofu oraz kimchi z mięsem przyszedł czas na zupę z grzybami.
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5382
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47834
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165700
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5382
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47834
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165700
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę. Wrzucić cebulkę, czosnek i imbir – smażyć jedną minutę – ciągle mieszając. Dodać kimchi, smażyć kolejną minutę.
Dodać bulion, pastę gochujang i sos sojowy – wymieszać i gotować 10 minut.
Dodać grzyby, gotować gotować 5 minut. Zdjąć z ognia, nałożyć do miseczek i podawać.