Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zupa o wyraźnym grzybowym smaku.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 11
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3420
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 96
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 833
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 11
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3420
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 96
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 833
Składniki
Cebulę i czosnek posiekałem i podsmażyłem na patelni. Na patelnię dorzuciłem pokrojonego w kostkę ziemniaka oraz pieczarki pokrojone w plasterki. Dusiłem.
Podduszone warzywa przełożyłem do wysokiego naczynia, dołożyłem ugotowanego selera (z rosołu). Warzywa zalałem niewielką ilością bulionu i zmiksowałem. Rosół dodawałem powoli do uzyskania pożądanej konsystencji kremu.
Na koniec do kremu wrzuciłem serek topiony i mieszałem aż się rozpuścił i połączył z zupą. Doprawiłem solą i pieprzem do smaku.
Smacznego