Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zupa o wyraźnym grzybowym smaku.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 820
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5751
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9560
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 266
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 820
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5751
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9560
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 266
Składniki
Cebulę i czosnek posiekałem i podsmażyłem na patelni. Na patelnię dorzuciłem pokrojonego w kostkę ziemniaka oraz pieczarki pokrojone w plasterki. Dusiłem.
Podduszone warzywa przełożyłem do wysokiego naczynia, dołożyłem ugotowanego selera (z rosołu). Warzywa zalałem niewielką ilością bulionu i zmiksowałem. Rosół dodawałem powoli do uzyskania pożądanej konsystencji kremu.
Na koniec do kremu wrzuciłem serek topiony i mieszałem aż się rozpuścił i połączył z zupą. Doprawiłem solą i pieprzem do smaku.
Smacznego