Grill - temat specjalny

Joanna Jagodzińska

Redakcję serwisu Smaker tworzy zespół doświadczonych dziennikarzy i specjalistów w dziedzinie gotowania, którzy każdego dnia dostarczają wam bieżące informacje z dotyczące kulinariów, zdrowych diet oraz żywieniowych nowinek. Poznaj Joannę Jagodzińską – dziennikarkę serwisu Smaker.pl

Dziennikarka serwisu Smaker.pl - Joanna Jagodzińska

Mimo iż kończyłam studia humanistyczne, w redakcji Smaker.pl zajmuję się przede wszystkim pracą nad rozwojem serwisu i aplikacji. Współpracuję z projektantami i programistami. Wraz z nimi wymyślam, testuje, a później wcielam w życie zmiany zarówno wizualne, jak i funkcjonalne. W przerwie między codziennymi obowiązkami jako product managera zdarza mi się pisać artykuły o tematyce około kulinarnej.

W wolnym czasie lubię oglądać kryminalne seriale, czytać biograficzne książki i zgłębiać wiedzę na temat behawiorystki zwierząt. Jako wnuczka cukiernika uwielbiam piec ciasta dla swoich bliskich.

Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz do mnie na adres: smaker@firma.interia.pl

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
5
Desery Muffinkowe babeczki z dżemem

Babeczki upiekłam na majówkę, przepis bardzo prosty i szybki , a babeczki sma...

Odsłon: 184

30 min
8
30 min
9
15 min
5

Polecane artykuły

Informacje Możesz zrobić oliwę, pastę do kanapek lub syrop. Jak wykorzystać stokrotki w kuchni

Polacy kochają przyozdabiać swoje tarasy i balkony roślinami, wśród których szczególną popularnością cieszy się stokrotka. Co to za kwiat i czym za...

1
Ewa gotuje Ewa gotuje: Chleb na zakwasie żytnim, biała kiełbasa i kalafior z grilla, ciasteczka ryżowe

Zastanawiacie się jakie pyszności zaserwować z grilla bliskim i znajomym? Ewa Wachowicz w autorskim programie "Ewa gotuje" podzieli się z widzami z...

1
Informacje Przewodnik po serach pleśniowych. Możesz tego nie wiedzieć

Sery pleśniowe cieszą się dużym zainteresowaniem, choć mówi się, że do ich jedzenia trzeba dojrzeć. Rzeczywiście przysmak mało komu smakuje za pier...

3
Informacje Nowa, bardzo zdrowa ryba. Jakie właściwości ma brama i jak ją przyrządzić?

Ryby to źródło zdrowych kwasów tłuszczowych, które są niezbędnym elementem diety. W popularnych supermarketach pojawiła się nowa, tania ryba. Brama...

17