Joanna Jagodzińska

Redakcję serwisu Smaker tworzy zespół doświadczonych dziennikarzy i specjalistów w dziedzinie gotowania, którzy każdego dnia dostarczają wam bieżące informacje z dotyczące kulinariów, zdrowych diet oraz żywieniowych nowinek. Poznaj Joannę Jagodzińską – dziennikarkę serwisu Smaker.pl

Dziennikarka serwisu Smaker.pl - Joanna Jagodzińska

Mimo iż kończyłam studia humanistyczne, w redakcji Smaker.pl zajmuję się przede wszystkim pracą nad rozwojem serwisu i aplikacji. Współpracuję z projektantami i programistami. Wraz z nimi wymyślam, testuje, a później wcielam w życie zmiany zarówno wizualne, jak i funkcjonalne. W przerwie między codziennymi obowiązkami jako product managera zdarza mi się pisać artykuły o tematyce około kulinarnej.

W wolnym czasie lubię oglądać kryminalne seriale, czytać biograficzne książki i zgłębiać wiedzę na temat behawiorystki zwierząt. Jako wnuczka cukiernika uwielbiam piec ciasta dla swoich bliskich.

Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz do mnie na adres: smaker@firma.interia.pl

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Najprostszy przepis na biszkopt

Biszkopt przygotowany z idealnego ciasta na biszkopt. Przepis prosty, a biszk...

Odsłon: 46

15 min
5

Polecane artykuły

Informacje Rewelacyjne ciasta z porzeczkami. 7 przepisów na każdą okazję

Porzeczki - w zależności od odmiany - charakteryzują się lekko cierpkim lub kwaśnym smakiem, który idealnie przełamuje słodycz. To właśnie dlatego...

18
Informacje Dlaczego ogórki są puste w środku? Prosty trik pomoże ci tego uniknąć

Co zrobić, żeby ogórki nie były puste w środku? Przygotowanie idealnych ogórków małosolnych lub kiszonych wcale nie jest tak prostą sprawą, jak mog...

306
Informacje Ogórki małosolne na sucho. Tak zrobione wychodzą pyszne i chrupiące

Jak zrobić perfekcyjne ogórki kiszone? W tym sezonie zdecydowanym hitem są ogórki małosolne na sucho. Jakie składniki dodać do tak przygotowanych o...

7
Informacje Biały nalot na ogórkach kiszonych. Czy trzeba je wyrzucić?

Ogórki kiszone zawierają mnóstwo prozdrowotnych właściwości, dlatego powinny gościć w naszej diecie przez cały rok. Na pewno nieraz po odkręceniu s...

25