Do góry

Konkursy

Rozstrzygnięcie konkursu: Złóż nam życzenia i wygraj książkę

Bardzo dziękujemy za wspaniałe świąteczne życzenia. Ponieważ szczęścia, radości i dobrego jedzenia nigdy za wiele postanowiliśmy nagrodzić osoby, które właśnie tego nam życzyły.

Książki Julii Bator "Święta bez chemii" powędrują do 4 osób, których życzenia spodobały się nam najbardziej. A oto ich wypowiedzi:

Pani Joanna:

Kochana Redakcjo Smaker.pl!
Smakuj wspaniałe i szczęśliwe życie.
Życzę idealnie przyprawionych, doprawionych, posolonych Świąt. Żadnej goryczy- samych słodyczy. Delektuj się świąteczną, magiczną atmosferą i poznawaj nowe, ciekawe smaki w przyszłym roku!

"Batonzo":

Piszę te życzenia, ja, stara pierniczka, żeby nigdy Wam nie zabrakło dobrego serniczka.
Żeby na Waszej drodze jak najwięcej dobrych uczynków było, żeby ludzie Was kochali i same dobro Wam się śniło.
Niech z okazji świąt bliskiego nadejścia stoją przed Wami otworem wszystkie zamknięte przejścia.
Te duże i te małe, te w sercach i w dnia rutynie, a jak już się otworzą, to niech to nie minie.
Odłóżcie na bok wszystkie przykre wspomnienia, niech od Was odejdą w mrok zapomnienia.
Prezentów wielkich wcale Wam nie życzę,
bo najważniejsza jest miłość, w mych życzeniach może ją uchwycę.
Usiądźcie chwilę w spokoju, przy barszczu i pierniku, wsłuchajcie się w ciszę świata, da Wam szczęścia bez liku.
W te święta wsłuchajcie się w innych i w siebie, podzielcie się opłatkiem, zobaczcie gwiazdkę na niebie.

Pani Anna:

Życzę, aby redakcja Smakera nadal, niezmiennie zachwycała wspaniałymi przepisami, wyjątkowymi konkursami z cudownymi nagrodami, ciekawymi artykułami, świetnymi poradami, aby zawsze zaskakiwała nas, swoich czytelników wyjątkowym smaczkiem!

Pani Grażyna:

Smacznego barszczu i uszkowego farszu,
Stołu udekorowanego i kolorowego,
Masy jedzenia bez przejedzenia,
Prezentów stosu, pysznego sosu,
Wielu gości, dużo radości,
Oddanych czytelników i pysznych pierników.

Polecane przepisy

Zobacz więcej

Komentarze do artykułu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń