Feta zapiekana z malinami i szpinakiem
Czy interesuje cię danie wytrawne, które ma w sobie trochę słodyczy? Dobrze trafiłeś! Feta zapiekana z malinami, szpinakiem i czosnkiem to idealna potrawa na lunch czy kolację, a z dodatkiem makaronu - nawet na sycący obiad. Przekonaj się jak dużo pysznych smaków zamkniętych jest w tej warzywno-owocowej zapiekance.
Polecane artykuły
Z wyglądu jest jak ziemniak, w konsystencji przypomina marchewkę, a smakiem zbliżony jest do słonecznika. Jak jeść topinambur, nazywany zdrowszym z...
Bataty już od kilku lat dosyć często goszczą na naszych stołach. Można przygotować z nich frytki z piekarnika, dodać do warzywnych potrawek, a nawe...
Znasz niskokaloryczny makaron, który nie tuczy? Czy to w ogóle jest możliwe? Okazuje się, że tak! Makaron konjac to nowość z Chin, która podbija in...
Majówka to czas, kiedy w szczególności szukamy przepisów na dania z grilla. Z pomocą przychodzi Ewa Wachowicz, która w asyście Mateusza Gesslera pr...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 100