Ewa_Gotuje

Feta zapiekana z malinami i szpinakiem

Czy interesuje cię danie wytrawne, które ma w sobie trochę słodyczy? Dobrze trafiłeś! Feta zapiekana z malinami, szpinakiem i czosnkiem to idealna potrawa na lunch czy kolację, a z dodatkiem makaronu - nawet na sycący obiad. Przekonaj się jak dużo pysznych smaków zamkniętych jest w tej warzywno-owocowej zapiekance.

Polecane artykuły

Informacje Czas wzmocnić odporność przed zimą. Robimy domowy oxymel

Oxymel, syrop ziołowy czy ognisty cydr: wszystkie te nazwy dotyczą jednego produktu. Warto mieć go pod ręką, bo stosowany regularnie wzmacnia odpor...

2
Quizy Co wiesz o grzybach?

Uważasz, że znasz się na różnych okazach, które można wyszukać w polskich lasach? Przekonaj się, co wiesz o grzybach. Test wiedzy, a zwłaszcza 9. p...

1
Informacje Jak pozbyć się goryczy z orzechów włoskich. Zawsze stosuję metodę, której nauczył mnie dziadek

Zastanawiasz się, dlaczego orzechy włoskie są gorzkie? Czasem zdarza się, że po zdjęciu łupinki zamiast pysznego wnętrza czeka na nas niemiła niesp...

4
Ewa gotuje Kulinarna podróż przez kuchnie świata z Ewą Wachowicz

W 489. odcinku programu Ewa Wachowicz wybrała się w daleką podróż po różnych kuchniach świata. Wraz z prowadzącą widzowie poznali szwedzkie, ameryk...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Jabłecznik na cieście ucieranym

Jesienią najsmaczniejsze ciasta to te ze świeżymi owocami, takimi prosto z dr...

Odsłon: 165

60 min
1
15 min
10
30 min
1