Juszka z Dąbrowy, czyli przysmak kuchni zagłębiowskiej
Juszka to zupa jarzynowa gotowana na wywarze mięsnym z ziemniakami na kaszy jęczmiennej. Jest lekka, choć jednocześnie syci i zaspokaja apetyt. To wyjątkowe danie kuchni zagłębiowskiej, które zdecydowanie warto przygotować i wypróbować!
Polecane artykuły
Wiele osób zauważa, że po 40-stym roku życia metabolizm zwalnia. Jeżeli chcesz zadbać o zdrowie, a jednocześnie czujesz, że twoja forma z wiekiem s...
Gotowanie zdrowych posiłków jest kluczowe w procesie utraty wagi. Nie oznacza to jednak, że twoje dania mają być mdłe i nijakie. W poniższym artyku...
W przedświątecznym odcinku programu "Ewa gotuje", prowadząca podzieli się z widzami fantastycznymi przepisami na potrawy, które warto zaserwować na...
Każdy zna kilka polskich powiedzonek. Przetestuj swoją wiedzę dotyczącą przysłów związanych tylko z jedzeniem. Pamiętaj jednak, że „apetyt rośnie w...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
- Wielkanoc
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Tymianek
- Gulasze
- Ciasta
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 177