Juszka to zupa jarzynowa gotowana na wywarze mięsnym z ziemniakami na kaszy jęczmiennej. Jest lekka, choć jednocześnie syci i zaspokaja apetyt. To wyjątkowe danie kuchni zagłębiowskiej, które zdecydowanie warto przygotować i wypróbować!

Polecane artykuły

Młode bakłażany pojawiają się w sklepach wczesnym latem. Wyróżniają się one delikatnym smakiem, a do tego szybciej się pieką i grillują. Ich dodatk...

545. odcinek programu Ewy Wachowicz upłynął pod znakiem orientalnych kuchennych inspiracji. Gospodyni pokazała, jak przygotować m.in. hitowe jajka...

Sałatki to jedne z najpopularniejszych dań na świecie. I jedne z najbardziej uniwersalnych, ponieważ można spożywać je w niezliczonych wariantach....

Czasem wystarczy prosty dodatek, by zwykłe przekąski nabrały zupełnie nowego charakteru. Kremowe, aromatyczne dipy świetnie komponują się nie tylko...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Wietnamski rosół z kaczki.
- Azjatycka
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Ryż
- Warzywa
- Papryka
- Mięso
- Kaczka
- Ryby
- Przyprawy
- Cynamon
- Czosnek
- Imbir
- Kardamon
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 1128
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 660

Polecam. To jest dobre.
- Wielkanoc
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Ryby
- Makrela
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 685

