Kiszonka warzywna to świetny sposób na dostarczenie organizmowi wielu witamin i minerałów. Można po nią sięgać również wiosną, np. kisząc rzodkiewki. Dowiedz się, jakie warzywa warto zamknąć w słoiku i jak to fachowo zrobić.

Polecane artykuły

Rabarbar to warzywo, które zazwyczaj kojarzy się nam z tradycyjnymi ciastami i kompotami. Jednak jego potencjał kulinarny jest znacznie większy, a...

Nie pozwól, aby w twojej kuchni cokolwiek się zmarnowało. W najnowszym odcinku swojego programu Ewa Wachowicz podzieliła się z nami kilkoma efektow...

Surówki to jeden z tych elementów obiadu, który zawsze potrafi poprawić smak dania i wprowadzić do niego świeżość. Jeśli szukacie inspiracji na dod...

Najzdrowszy sok na świecie? Właśnie tak mówią o soku z aceroli - niewielkiego, tropikalnego owocu pochodzącego z Barbadosu. Choć wygląda niepozorni...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy


Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką do kanapek, pieczonych ziemniaków i nie tylko
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3039

Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 133
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 56
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 68
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 66

