Pasta z pieczonego czosnku z dodatkiem pestek słonecznika to idealne smarowidło na chrupiącą grzankę. Dużo smaków, a mało wysiłku przy tworzeniu przekąski. Przepis jest prosty, składników zaledwie kilka - nie zwlekaj i przygotuj tę pyszną potrawę.

Polecane artykuły

Sezon grillowy to nie tylko czas karkówki i kiełbasy. Coraz więcej osób sięga po lżejsze, zdrowsze alternatywy – a ryby sprawdzają się na ruszcie d...

Szparagi smakują kulinarną świeżością, a przy tym mają mnóstwo wartości odżywczych. W sezonie koniecznie wypróbuj je jako element śniadania - będzi...

Jeśli szukacie zdrowszej alternatywy dla tradycyjnego masła, to czas rozważyć wybór, który nie tylko smakuje świetnie, ale ma też sporo prozdrowotn...

Rabarbar to warzywo, które zazwyczaj kojarzy się nam z tradycyjnymi ciastami i kompotami. Jednak jego potencjał kulinarny jest znacznie większy, a...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5019

Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154711

Polecam. Jak babciny.
- Impreza
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Kasze i ryż
- Warzywa
- Ziemniaki
- Mięso
- Przyprawy
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 1018
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 431

