Rybna przekąska w pysznej odsłonie
Zdrowy finger food i na dodatek w duchu zero waste. Dzisiaj proponujemy smaczną przekąskę z pstrąga podaną na liściu sałaty. Danie możesz zaserwować na kolację lub w formie imprezowej przystawki. Smacznego!
Polecane artykuły
Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...
Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...
Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...
Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Amerykańska
- Polska
- Francuska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Dla zdrowia
Odsłon: 195