Kto nie lubi jabłek w cieście? Szczególnie jesienią, gdy owoce są najbardziej soczyste. Ten pyszny przysmak możesz zjeść praktycznie o każdej porze dnia. Będzie też wyśmienitym daniem dla najmłodszych. Wypróbuj przepis jeszcze dziś.

Polecane artykuły

Artykuł sponsorowany
Idealnie zarumienione warzywa, soczysty stek przypieczony z brzegu czy puszysta jajecznica bez grama tłuszczu – to wszystko nie dzieje się przypadk...

Delikatne kwiaty warzywne coraz częściej goszczą na naszych talerzach. Można je piec, faszerować czy nawet marynować, co otwiera przed nami szeroki...

Chcesz zachować smak lata na dłużej? W takim razie przygotuj przetwory z rabarbaru na zimę. To warzywo pełne witamin charakteryzuje się kwaśnym sma...

Sezon na bób trwa krótko, dlatego warto czerpać z niego pełnymi garściami. Warzywo to możesz jeść nie tylko solo, ale również w połączeniu z innymi...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112807

Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Kremy
- Makaron
- Owoce
- Wiśnie
- Mięso
- Przyprawy
- Cynamon
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 104
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 231

Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 363
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 641

