Planujesz grilla w majówkę i szukasz oryginalnych smaków, którymi zaskoczysz gości? Do soczystego mięsa dołóż więc odrobinę konfitury z cebuli. I to nie byle jakiej, bo czerwonej! Dzięki temu połączeniu zyskasz odrobinę słodyczy i ostrości, a twoje kruche mięso będzie miało naprawdę wyjątkowy aromat. Przekonaj się, jak zrobić konfiturę z cebuli.

Polecane artykuły

To propozycja idealna na cieplejsze dni - wiosenny tort sałatkowy jest niezwykle efektowny, a do tego smakuje wybornie. Sprawdź nasze pomysły na wa...

W 539. odcinku programu "Ewa gotuje" Ewa Wachowicz podzieliła się przepisami na wielkanocne dania w nieco innej odsłonie - jarzynową sałatkę z hisz...

Święta wielkanocne zbliżają się wielkimi krokami, a wraz z nimi konieczność przygotowania wystawnego menu. Jeśli nie masz czasu na skomplikowane po...

Zupy na Wielkanoc to nie tylko klasyczny żur czy barszcz biały, choć te dwa specjały goszczą najczęściej na świątecznych stołach. W różnych regiona...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

