Lodówka jest urządzeniem niezbędnym we współczesnej kuchni. Nie wszystko jednak powinno w niej lądować…


5. Awokado

Awokado

Zobacz też: Tajemnica awokado >>

Awokado nie dojrzewa przed zerwaniem. Aby dać mu zmięknąć, najlepiej trzymać go poza lodówką. No, chyba że jest już dojrzały i miękki - wtedy lodówka spowolni proces dalszego dojrzewania.

Czy wiesz, że oliwa nie potrzebuje lodówki? Zobacz, co zrobi z nią zbyt niska temperatura!

Następna strona >>

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Ciasta Tort seromakowy

Ciasto idealne na święta. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyjne polskie...

Odsłon: 668

60 min
8
>60 min
3
Dania główne Soczyste pierogi z mięsem

Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...

Odsłon: 101

30 min
6