Ankieta - książka kucharska

Lodówka jest urządzeniem niezbędnym we współczesnej kuchni. Nie wszystko jednak powinno w niej lądować…


7. Miód

Miód

Zobacz też: Dobroczynne właściwości miodu >>

Miód nie potrzebuje lodówki, sam z siebie nie będzie się psuł, nawet jeśli będziemy go trzymać latami w szafce. Niska, lodówkowa temperatura sprawi, że szybciej się skrystalizuje i trudniej będzie go wyjąć ze słoiczka.

Zobacz, co źle zniesie lodówkowe zapachy!

Następna strona >>

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Surówka z topinambura

Surówka z topinambura to wyjątkowe połączenie świeżości, słodyczy i chrupkośc...

Odsłon: 67403

15 min
41
Desery Babka marmurkowa

Pyszna, mięciutka tradycyjna babka marmurkowa, rozpływająca się w ustach . Id...

Odsłon: 111710

>60 min
212