Lodówka jest urządzeniem niezbędnym we współczesnej kuchni. Nie wszystko jednak powinno w niej lądować…


7. Miód

Miód

Zobacz też: Dobroczynne właściwości miodu >>

Miód nie potrzebuje lodówki, sam z siebie nie będzie się psuł, nawet jeśli będziemy go trzymać latami w szafce. Niska, lodówkowa temperatura sprawi, że szybciej się skrystalizuje i trudniej będzie go wyjąć ze słoiczka.

Zobacz, co źle zniesie lodówkowe zapachy!

Następna strona >>

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Dania główne Szybki bigos z młodej kapusty

Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...

Odsłon: 29006

15 min
51
Ciasta Ciasto kajmakowe

Ciasto dla wielbicieli krówek i nie tylko.

Odsłon: 15981

>60 min
8

Przepis dnia

Wędliny Pasztet z wędzonej makreli

Zazwyczaj pasztety robimy z różnych mięs. Rzadziej z ryby. Ten rybny pasztet...

Odsłon: 5982

>60 min
19
Ciasta Placek z jabłkiem - tarta rustykalna

Ciasta z jabłkami zawsze cieszą się dużym powodzeniem. Tarta jest mało pracoc...

Odsłon: 2659

>60 min
3