Ewa Gotuje

Lodówka jest urządzeniem niezbędnym we współczesnej kuchni. Nie wszystko jednak powinno w niej lądować…


4. Czosnek

Czosnek

Zobacz też: 10 szokujących faktów o czosnku >>

Czosnek, podobnie jak cebula i ziemniaki, będzie się najlepiej czuł w przewiewnym, chłodnym miejscu. Lodówka ma zbyt niską temperaturę.

Jeśli jest twarde, trzeba trzymać je poza lodówką, a jeśli już miękkie - w lodówce. Sprawdź, co to takiego!

Następna strona >>

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Ciasto z kremem budyniowym

Ciasto z kremem budyniowym to delikatne, maślane ciasto kruche wypełnione nad...

Odsłon: 29863

30 min
52
15 min
4
60 min
6
Ciasta Jabłecznik tradycyjny na smalcu

Dzisiaj pieczemy szarlotki i jabłeczniki, tymczasem nasze babcie piekły jabłe...

Odsłon: 373

60 min
9
30 min
6