Jaglany detoks dla biegaczy

Chciałbyś żyć aktywnie, a nie wiesz, od czego zacząć? Biegasz amatorsko, ale czujesz,że stać cię na więcej? Uprawiasz sport wyczynowo, ale chcesz poprawić wyniki?

Dzięki tej książce dowiesz się, jak zacząć swoją przygodę z bieganiem. Znajdziesz tu niezbędnik detoksu biegacza, gotowe plany i harmonogramy detoksu, a także pyszne przepisy z kaszą jaglaną w roli głównej.

Poznasz trzy style biegania!

Marek - w rytmie slow, maszerując szybkim tempem
Piotr - amatorsko, ale konsekwentnie i konkretnie
Dorota - zawodowo i ekstremalnie, pokonując wszystkie bariery

Rozpocznij swój własny bieg po zdrowie!

"Kasza jaglana jest fundamentem mojej codziennej diety, dlatego cieszę się, że taka książka pojawiła się na rynku. Mam nadzieję, że dla wielu będzie inspiracją do zmian i uświadomienia sobie, że jakość tego, co spożywamy, w dużej mierze determinuje nasz wynik na mecie." - mówi Mateusz Jasiński, trener biegania, ultramaratończyk, założyciel marki trenerbiegania.pl

Marek Zaremba - dyplomowany dietoterapeuta, specjalista medycyny komórkowej i terapeuta I stopnia medycyny św. Hildegardy. Autor bloga gotujzdrowo.com. Od kilku lat prowadzi warsztaty kulinarne w akademii kulinarnej Kulinarnie Gotuj Zdrowo! Kocha gotowanie i wszystko, co z nim związane. Pasjonuje się fotografią kulinarną.

 

Książka już wkrótce do wygrania w naszym konkursie

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

wszystkie
4
wszystkie
9
Dodatki ogórki z koperkiem

Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...

Odsłon: 96

wszystkie
4
Przetwory Syrop z kwiatów hyćki-czarnego bzu

Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...

Odsłon: 1770

>60 min
5

Polecane artykuły

Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

1