Potrawka warzywna
Co robisz z liśćmi, gdy odkroisz główkę kalafiora? Albo z łodygą, po oddzieleniu różyczek brokułu? Wykorzystaj je do pysznego dania, które świetnie wpisuje się w ideę zero waste (niemarnowania składników w kuchni). Zaserwuj na obiad smaczną potrawkę warzywną.
Polecane artykuły
Sponsorowane
Ostatnimi czasy preferencje żywieniowe Polaków bardzo się zmieniły. Coraz rzadziej przygotowujemy ciężkostrawne dania i często rezygnujemy z gęstyc...
Sponsorowane
Pamiętam, jak pierwszy raz zdecydowałam się na eksperyment z białym makijażem oczu, dodając do niego kolorową kreskę - efekt był oszałamiający i od...
Szczupła sylwetka to marzenie wielu osób, najprostszym sposobem, aby ją osiągnąć, jest oczywiście odpowiednio zbilansowana dieta, deficyt kaloryczn...
Na czym polega dieta owsiankowa? Choć przyjmuje różne postacie, zawsze koncentruje się na jednym produkcie, czyli owsiance. Odkryj, dlaczego warto...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 306
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 119
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez laktozy
- Makaron
- Warzywa
- Kapusta
- Papryka
- Przyprawy
- Majeranek
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 814
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Polska
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Nabiał
- Jajka
- Jogurt
- Kluski
- Jajka
Odsłon: 952