Warzywa. Podstawy gotowania
Nowa książka z entuzjastycznie przyjętej serii dla kulinarnych debiutantów. Raj dla podniebienia wegetarianów i osób na diecie. Smakowite spotkanie przy stole pełnym kolorowych, zdrowych, niskokalorycznych dań z warzywami w roli głównej.
REKLAMA
Są tu sałatki, przystawki, surówki, zupy i dania jednogarnkowe. Nie zabrakło też potraw z patelni, nadziewanych i z piekarnika. Dowiesz się wszystkiego o zakupie, duszeniu, blanszowaniu, parowaniu, smażeniu, zapiekaniu i grillowaniu warzyw. Specjalna tabela doradzi, w których miesiącach roku szukać świeżych jarzyn - od bakłażanów, przez kapustę, aż po szpinak. Wszystko po to, by na Twoim wakacyjnym stole zagościły takie przysmaki, jak kolorowe szaszłyki warzywne, sałatka chłopska, nadziewana cukinia oraz zupa dyniowa z curry i migdałami.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Zupy
Pomidorowa dla maturzysty
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 45
3
Dania główne
Quesadillas cebula i jalapeno z kiełbaskami chipolatas
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Włoska
- Meksykańska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Spaghetti
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Oregano
- Makarony
Odsłon: 97
15
Ciasta
Biszkopt prostokątny z 8 jaj
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4780
11
REKLAMA