Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w kremie chrzanowym z szynką i serem to doskonała propozycja na pyszną, wielkanocną przekąskę. Jej przygotowanie zajmie Wam dosłownie kwadrans. Wystarczy połączyć kilka prostych składników w misce i gotowe. Jajka w kremie chrzanowym z szynką i serem zaserwuj w ozdobnym naczyniu. Podawaj jako dodatek do pieczonych mięs i wędlin.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2423
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 516
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 857
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2423
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 516
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 857
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, wystudź, obierz ze skorupek i pokrój na połówki.
Przygotuj sos. Szynkę i korniszony pokrój w kostkę. Ser zetrzyj na tarce na dużych oczkach. Szczypiorek drobno poszatkuj. Składniki przełóż do miski. Dodaj jogurt naturalny, majonez, chrzan i przyprawy. Całość wymieszaj.
Sos przelej do płaskiego, głębokiego naczynia. Na górze ułóż połówki jajek. Jajka w kremie chrzanowym z szynką i serem udekoruj zieleniną.