Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w kremie chrzanowym z szynką i serem to doskonała propozycja na pyszną, wielkanocną przekąskę. Jej przygotowanie zajmie Wam dosłownie kwadrans. Wystarczy połączyć kilka prostych składników w misce i gotowe. Jajka w kremie chrzanowym z szynką i serem zaserwuj w ozdobnym naczyniu. Podawaj jako dodatek do pieczonych mięs i wędlin.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 828
Polecam.
Odsłon: 1045
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 130
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 828
Polecam.
Odsłon: 1045
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 130
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, wystudź, obierz ze skorupek i pokrój na połówki.
Przygotuj sos. Szynkę i korniszony pokrój w kostkę. Ser zetrzyj na tarce na dużych oczkach. Szczypiorek drobno poszatkuj. Składniki przełóż do miski. Dodaj jogurt naturalny, majonez, chrzan i przyprawy. Całość wymieszaj.
Sos przelej do płaskiego, głębokiego naczynia. Na górze ułóż połówki jajek. Jajka w kremie chrzanowym z szynką i serem udekoruj zieleniną.