Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszną i pożywną pastę jajeczną z dodatkiem szczypiorku oraz sera mozzarella, którą przygotujemy w zaledwie kilka chwil. Pasta świetnie sprawdzi się jako smarowidło do świeżego pieczywa, dodatek do tortilli oraz pieczonych warzyw. Możemy wykorzystać ją także jako farsz do zimnych roladek oraz nadziewać nią połówki ugotowanych białek jaj.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1810
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14441
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19532
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1810
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14441
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19532
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, a następnie kroimy w drobną kosteczkę. Ser mozzarella ścieramy na tarce, a szczypiorek drobno siekamy.
Do jajek i sera dodajemy majonez, musztardę oraz szczypiorek. Wszystko doprawiamy solą oraz świeżo zmielonym pieprzem i dokładnie mieszamy. Pastę podajemy ze świeżym pieczywem. * Pastę możecie przygotować także z dodatkiem zwykłego majonezu oraz ulubionego sera żółtego i musztardy.