Dania jednogarnkowe

Smaker to jeden z największych i najstarszych serwisów kulinarnych w Polsce. Znajdziecie w nim sprawdzone przepisy kulinarne oraz tysiące ciekawostek, specjalistycznych artykułów oraz porad z zakresu gotowania, a także zdrowego odżywiania.

Zespół redakcyjny Smaker.pl

Od 2008 roku Smaker stanowi źródło inspiracji dla czytelników z całego świata. Obecnie, co miesiąc nasz serwis odwiedza ponad 4 miliony użytkowników, poszukujących pomysłów zarówno na tradycyjne jak i nowoczesne dania.

Każdego dnia dbamy o to, aby wszystkie prezentowane przez nas informacje były rzetelne i dokładnie zweryfikowane, a tym samym zasługiwały na wasze zaufanie.

Redakcję serwisu Smaker tworzy zespół doświadczonych dziennikarzy i specjalistów w dziedzinie gotowania, którzy każdego dnia dostarczają wam bieżące informacje z dotyczące kulinariów, dietetyki oraz żywieniowych nowinek. Poznaj bliżej nasz zespół!

Sylwia Cisowska

Absolwentka politologii oraz dziennikarstwa na Uniwersytecie Jagiellońskim. Dziennikarka z wieloletnim doświadczeniem, od ponad 8 lat związana z serwisem Smaker. Obecnie kieruje pracami zespołu redakcyjnego serwisu. Kulinaria są jej pasją zarówno zawodowo jak i prywatnie. Namiętnie kolekcjonuje książki kucharskie. W wolnym czasie, poza gotowaniem, zajmuje się fotografią, nauką języka włoskiego i walką o to, by rośliny w jej domu przeżyły.
Czytaj więcej >>

Joanna Cebulak-Brzykcy

Magister administracji oraz mediów społecznościowych w zarządzaniu na Uniwersytecie Jagiellońskim. Absolwent podyplomowych studiów edytorskich. Dziennikarka, copywriter i wykładowca akademicki z wieloletnim doświadczeniem. Jest częścią zespołu redakcyjnego - tworzy treści do serwisu i social mediów. Prywatnie pasjonatka włoskiej kuchni, tenisa, podróży i poznawania nowych kultur.
Czytaj więcej >>

Anna Hutek-Brzezinka

Magister Dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach. Redaktor z doświadczeniem content marketingowym, tworzy teksty z zakresu zdrowia, kulinariów oraz dietetyki. Wolny czas spędza aktywnie, chodząc na siłownię, zajęcia taneczne, biegając czy spacerując z psem. Uwielbia podróże, słuchanie audiobooków oraz czytanie książek.
Czytaj więcej >>

Joanna Jagodzińska

Mimo iż ukończyła studia humanistyczne, w redakcji Smaker.pl zajmuję się przede wszystkim pracą nad rozwojem serwisu i aplikacji. W wolnym czasie lubi oglądać kryminalne seriale, czytać biograficzne książki i zgłębiać wiedzę na temat behawiorystki zwierząt. 
Czytaj więcej >>

Diana Polska-Pękala

Absolwentka pierwszego stopnia Elektronicznego Przetwarzania Informacji na Uniwersytecie Jagiellońskim oraz drugiego stopnia Socjologii na Akademii Górniczo-Hutniczej. Zawodowo produktowiec, który uwielbia obserwować pracę nad rozwojem serwisu i aplikacji. Prywatnie jej największą pasją jest poznawanie nowych smaków, zapraszanie gości, gotowanie i pieczenie różnorakich słodkości dla bliskich. Oprócz kuchni uwielbia spędzać czas przy maszynie, tworząc kreacje dla siebie i najmłodszych członków rodziny.
Czytaj więcej >>

Chcesz się z nami skontaktować? Masz sugestie lub uwagi? Napisz do nas na adres: smaker@firma.interia.pl

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dodatki Patent na obieranie jajek

Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...

Odsłon: 231

15 min
8
Sałatki Sałatka jarzynowa tradycyjna

Tradycyjną sałatkę jarzynową podajemy najczęściej na święta lub duże uroczyst...

Odsłon: 386

30 min
3
Zupy Rosół drobiowo - wołowy

Rosół to jedna z najpopularniejszych i cenionych zup polskiej kuchni. Jest py...

Odsłon: 131

15 min
6

Przepis dnia

Dania główne Leniwe z sosem żurawinowym

Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...

Odsłon: 2549

30 min
33
>60 min
5

Polecane artykuły

Informacje Dania z makaronem dla cukrzyków. Smaczne, zdrowe i z niskim indeksem glikemicznym

Makaron może być smacznym i zdrowym posiłkiem także dla osób z cukrzycą. Pod warunkiem, że postawimy na jego odpowiedni rodzaj i sposób przygotowan...

2
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Wege kapuśniak, golonki z indyka w marynacie BBQ, sernik jogurtowy na zimno

W 526. odcinku programu "Ewa Gotuje" prowadząca udowodni widzom, że klasyczne potrawy da się przyrządzić w wyjątkowy sposób. Popularna w Polsce zup...

0
Informacje Poczuj smaki jesieni w kubku ciepłej kawy

Jesień to czas, gdy natura zwalnia: temperatury spadają, dni stają się szare i coraz krótsze, a wieczory dłuższe. Nie sprzyja to aktywności fizyczn...

0
Informacje Świeżej raczej nie skosztujemy, ale suszona jest równie zdrowa. Moringa - z czym to jeść?

Moringa, zwana „drzewem życia,” to roślina o wyjątkowych właściwościach odżywczych, ceniona za bogactwo witamin, minerałów i przeciwutleniaczy. Cho...

7