Redakcja Smaker.pl

Smaker to jeden z największych i najstarszych serwisów kulinarnych w Polsce. Znajdziecie w nim sprawdzone przepisy kulinarne oraz tysiące ciekawostek, specjalistycznych artykułów oraz porad z zakresu gotowania, a także zdrowego odżywiania.

Zespół redakcyjny Smaker.pl

Od 2008 roku Smaker stanowi źródło inspiracji dla czytelników z całego świata. Obecnie, co miesiąc nasz serwis odwiedza ponad 4 miliony użytkowników, poszukujących pomysłów zarówno na tradycyjne jak i nowoczesne dania.

Każdego dnia dbamy o to, aby wszystkie prezentowane przez nas informacje były rzetelne i dokładnie zweryfikowane, a tym samym zasługiwały na wasze zaufanie.

Redakcję serwisu Smaker tworzy zespół doświadczonych dziennikarzy i specjalistów w dziedzinie gotowania, którzy każdego dnia dostarczają wam bieżące informacje z dotyczące kulinariów, dietetyki oraz żywieniowych nowinek. Poznaj bliżej nasz zespół!

Sylwia Cisowska

Absolwentka politologii oraz dziennikarstwa na Uniwersytecie Jagiellońskim. Dziennikarka z wieloletnim doświadczeniem, od ponad 8 lat związana z serwisem Smaker. Obecnie kieruje pracami zespołu redakcyjnego serwisu. Kulinaria są jej pasją zarówno zawodowo jak i prywatnie. Namiętnie kolekcjonuje książki kucharskie. W wolnym czasie, poza gotowaniem, zajmuje się fotografią, nauką języka włoskiego i walką o to, by rośliny w jej domu przeżyły.
Czytaj więcej >>

Joanna Cebulak-Brzykcy

Magister administracji oraz mediów społecznościowych w zarządzaniu na Uniwersytecie Jagiellońskim. Absolwent podyplomowych studiów edytorskich. Dziennikarka, copywriter i wykładowca akademicki z wieloletnim doświadczeniem. Jest częścią zespołu redakcyjnego - tworzy treści do serwisu i social mediów. Prywatnie pasjonatka włoskiej kuchni, tenisa, podróży i poznawania nowych kultur.
Czytaj więcej >>

Anna Hutek-Brzezinka

Magister Dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach. Redaktor z doświadczeniem content marketingowym, tworzy teksty z zakresu zdrowia, kulinariów oraz dietetyki. Wolny czas spędza aktywnie, chodząc na siłownię, zajęcia taneczne, biegając czy spacerując z psem. Uwielbia podróże, słuchanie audiobooków oraz czytanie książek.
Czytaj więcej >>

Joanna Jagodzińska

Mimo iż ukończyła studia humanistyczne, w redakcji Smaker.pl zajmuję się przede wszystkim pracą nad rozwojem serwisu i aplikacji. W wolnym czasie lubi oglądać kryminalne seriale, czytać biograficzne książki i zgłębiać wiedzę na temat behawiorystki zwierząt. 
Czytaj więcej >>

Diana Polska-Pękala

Absolwentka pierwszego stopnia Elektronicznego Przetwarzania Informacji na Uniwersytecie Jagiellońskim oraz drugiego stopnia Socjologii na Akademii Górniczo-Hutniczej. Zawodowo produktowiec, który uwielbia obserwować pracę nad rozwojem serwisu i aplikacji. Prywatnie jej największą pasją jest poznawanie nowych smaków, zapraszanie gości, gotowanie i pieczenie różnorakich słodkości dla bliskich. Oprócz kuchni uwielbia spędzać czas przy maszynie, tworząc kreacje dla siebie i najmłodszych członków rodziny.
Czytaj więcej >>

Chcesz się z nami skontaktować? Masz sugestie lub uwagi? Napisz do nas na adres: smaker@firma.interia.pl

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Najprostszy przepis na biszkopt

Biszkopt przygotowany z idealnego ciasta na biszkopt. Przepis prosty, a biszk...

Odsłon: 46

15 min
5

Polecane artykuły

Informacje Rewelacyjne ciasta z porzeczkami. 7 przepisów na każdą okazję

Porzeczki - w zależności od odmiany - charakteryzują się lekko cierpkim lub kwaśnym smakiem, który idealnie przełamuje słodycz. To właśnie dlatego...

18
Informacje Dlaczego ogórki są puste w środku? Prosty trik pomoże ci tego uniknąć

Co zrobić, żeby ogórki nie były puste w środku? Przygotowanie idealnych ogórków małosolnych lub kiszonych wcale nie jest tak prostą sprawą, jak mog...

306
Informacje Ogórki małosolne na sucho. Tak zrobione wychodzą pyszne i chrupiące

Jak zrobić perfekcyjne ogórki kiszone? W tym sezonie zdecydowanym hitem są ogórki małosolne na sucho. Jakie składniki dodać do tak przygotowanych o...

7
Informacje Biały nalot na ogórkach kiszonych. Czy trzeba je wyrzucić?

Ogórki kiszone zawierają mnóstwo prozdrowotnych właściwości, dlatego powinny gościć w naszej diecie przez cały rok. Na pewno nieraz po odkręceniu s...

25