Masz ochotę na słodki i lekki obiad? Przedstawiamy ci sekret łemkowskiej kuchni, czyli pulchne, drożdżowe i niezwykle delikatne pampuchy z aromatycznym farszem z twarogu i mięty! Brzmi pysznie, prawda? Przekonaj się, jak je zrobić - to nic trudnego.

Polecane artykuły

Grillowane szparagi to propozycja dla tych, którzy szukają lekkiej, ale pełnej smaku przekąski lub dodatku do dań głównych. Te chrupiące, aromatycz...

Organizujesz grilla w gronie znajomych lub rodziny i szukasz alternatywy dla kiełbasy i kaszanki? W takim razie postaw na schab, który możesz przyr...

W kuchni Ewy Wachowicz przyszła pora na majówkowe przepisy. W 541. odcinku zdradzi widzom, jak zrobić przepyszne kanapeczki, a następnie przyrządzi...

Szukasz sałatki, która idealnie sprawdzi się na grilla? W takim razie postaw na tę z ziemniakami. Jest ona niezwykle smaczna i pożywna, a do tego s...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy


Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 139

