Najlepsze przepisy na cukinię

Masz ochotę na słodki i lekki obiad? Przedstawiamy ci sekret łemkowskiej kuchni, czyli pulchne, drożdżowe i niezwykle delikatne pampuchy z aromatycznym farszem z twarogu i mięty! Brzmi pysznie, prawda? Przekonaj się, jak je zrobić - to nic trudnego.

Polecane artykuły

Informacje Marynowanie grzybów. Tak robiły to nasze babcie

Domowe marynaty z grzybów to prawdziwy smak dzieciństwa - aromatyczne, lekko octowe, z ziarnem gorczycy i liściem laurowym. Choć dziś w sklepach ni...

1
Informacje 3 koktajle z selera naciowego. Na odchudzanie oraz dobrą kondycję skóry i włosów

Seler naciowy zawiera zaledwie ok. 14 kcal w 100 gramach, ale jego wartość odżywcza znacząco przewyższa tę symboliczną wartość. W jego wnętrzu kryj...

5
Informacje Niedoceniane owoce pełne witamin. Jakie przetwory można zrobić z jeżyn?

Jeżyny to jedne z tych owoców, które często przegrywają z malinami czy truskawkami w codziennych wyborach. A szkoda – bo te ciemnofioletowe perełki...

6
Informacje Francuzi jedzą na przystawkę, ale może być sycącym obiadem. Quiche w trzech wydaniach

Quiche to jedno z tych dań, które łączą w sobie prostotę przygotowania z efektownym wyglądem i bogactwem smaku. Choć we Francji często serwowany je...

8

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

>60 min
2
>60 min
1
Ciasta Ciasto Malinowa Dama

Polecamy! Nasze ulubione ciasto z pysznym kremem i świeżymi malinami. Malinow...

Odsłon: 231

60 min
3
Desery Cynamonki

Obłędnie delikatne cynamonki z polewą na bazie mascarpone rozpieszczają tak,...

Odsłon: 5429

>60 min
9

Przepis dnia

Ciasta Ciasto drożdżowe z truskawkami

Na ciasto drożdżowe jest tyle przepisów, ile kucharek je piekących :) Każda m...

Odsłon: 66984

>60 min
142
Dania główne Lekka surówka z kapusty

Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...

Odsłon: 17347

15 min
17