Masz ochotę na słodki i lekki obiad? Przedstawiamy ci sekret łemkowskiej kuchni, czyli pulchne, drożdżowe i niezwykle delikatne pampuchy z aromatycznym farszem z twarogu i mięty! Brzmi pysznie, prawda? Przekonaj się, jak je zrobić - to nic trudnego.

Polecane artykuły

Domowe marynaty z grzybów to prawdziwy smak dzieciństwa - aromatyczne, lekko octowe, z ziarnem gorczycy i liściem laurowym. Choć dziś w sklepach ni...

Seler naciowy zawiera zaledwie ok. 14 kcal w 100 gramach, ale jego wartość odżywcza znacząco przewyższa tę symboliczną wartość. W jego wnętrzu kryj...

Jeżyny to jedne z tych owoców, które często przegrywają z malinami czy truskawkami w codziennych wyborach. A szkoda – bo te ciemnofioletowe perełki...

Quiche to jedno z tych dań, które łączą w sobie prostotę przygotowania z efektownym wyglądem i bogactwem smaku. Choć we Francji często serwowany je...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 151
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 18

Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17347

