Wasze
przepisy
Pierogi po mazursku tradycyjnie są pieczone, a nie gotowane. Ich farsz z kole...
Odsłon: 936
Nigdy nie mogę się zdecydować, czy bardziej kocham sernik, czy makowiec. Tera...
Odsłon: 5031
Jak zrobić mięciutkie ciasto na pierogi? Sekret tkwi w odpowiednim dobraniu s...
Odsłon: 1357
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 400
Placki z ziemniaków i mięsa mielonego to ciekawa alternatywa dla klasycznych...
Odsłon: 1206
Ten makowiec to kwintesencja świątecznego smaku — delikatne, mięciutkie drożd...
Odsłon: 3521
Chleb na zakwasie ma bogaty, głęboki smak z delikatną kwaskowatością. Zawiera...
Odsłon: 927
Szybką rybę po grecku możesz podawać na zimno lub delikatnie podgrzaną. Piękn...
Odsłon: 1536
Gołąbki zawijane w kiszone liście kapusty to alternatywa dla dobrze znanego d...
- Boże Narodzenie
- Polska
- Buliony
- Kasze i ryż
- Gryczana
- Warzywa
- Kapusta
- Nabiał
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Tymianek
Odsłon: 238
Ciasto pijana śliwka jest intensywnie czekoladowe, głębokie w smaku i z wyraz...
Odsłon: 16722
Łosoś na wigilię to świetna alternatywa dla tradycyjnego karpia. Soczysta, ar...
Odsłon: 1002
Śledź w oleju z cebulką i żurawiną suszoną. Danie kiedyś w naszym domu często...
Odsłon: 5052