Pasztet może być przyrządzany z wielu różnych składników, choć najczęściej jemy ten mięsny. Dzisiaj proponujemy nieco inną przekąskę - przygotowaną z grzybów. Dlatego właśnie pasztet w tym wydaniu świetnie sprawdzi się podczas wigilii.

Polecane artykuły

Kurczak to jeden z najpopularniejszych składników w polskiej kuchni. Jest on lekkostrawny, niedrogi i niezwykle smaczny, jednak nie każdy potrafi s...

Ewa Wachowicz w 552. odcinku programu "Ewa gotuje" zaprasza widzów pod samiuśkie Tatry, gdzie zdecydowanie można aktywnie wypocząć i dobrze zjeść....

Jesień to czas, w którym nasza odporność wystawiona jest na próbę. Wahania temperatur, mniej słońca i ograniczona aktywność fizyczna sprawiają, że...

Najnowszy odcinek programu "Ewa gotuje" to prawdziwa gratka dla wielbicieli kuchni góralskiej. Ewa Wachowicz ugotuje tradycyjny rosół na jagnięcini...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1531

Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Przyprawy
- Dla zdrowia
- Keto
Odsłon: 753

