Konkurs: Jak przywrócić naturalność w kuchni?

Weź udział w konkursie i wygraj jedną z dwóch książek, napisaną przez najlepszego kucharza na świecie Alain'a Ducasse!

W wyniku braku czasu, często, aby zaspokoić pierwszy głód sięgamy po półprodukty, gotowe zestawy obiadowe lub niezdrowe przekąski. Odbija się to niekorzystnie nie tylko na urodzie, ale przede wszystkim na zdrowiu. Jak w łatwy sposób pozbyć się z naszej kuchni szkodliwych produktów i zacząć gotować naturalnie i odpowiedzialnie? Podzielcie się swoimi sprawdzonymi sposobami, a być może wygracie wspaniałą książkę Alaina'a Ducasse pt. Naturalnie. Prosto, zdrowo, smacznie. Więcej na temat książki przeczytacie tutaj.

Na Wasze zgłoszenia czekamy do 13.11.2016


Konkurs zakończony, dziękujemy za wszystkie zgłoszenia.

1
z
2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
15

Polecane artykuły

Informacje Gulasz z fasolą, befsztyk z warzywami. 5 propozycji na obiady wysokobiałkowe

Szukając zdrowych i zbilansowanych opcji obiadowych, warto rozważyć dania bogate w białko, które nie tylko zaspokoją głód, ale także wspomogą rozwó...

3
Informacje Młoda kapusta z koperkiem Ewy Wachowicz. Jeden składnik robi robotę

Młode, wiosenne warzywa są zazwyczaj najsmaczniejsze, często kryje się w nich również więcej składników odżywczych. Podobnie jest w przypadku młode...

3
Informacje Działa przeciwalergicznie i przeciwmiażdżycowo. Jak stosować miód wiosenny?

Wiosna to czas, w którym natura budzi się do życia - to właśnie dzięki zmieniającym się porom roku możemy czerpać z jej dobrodziejstw całymi garści...

0
Informacje Dlaczego warto jeść rabarbar? Zrób omlet, naleśniki i odchudzający koktajl z rabarbarem

Wiosną i latem warzywa i owoce są teraz najsmaczniejsze, dlatego podczas wizyty na lokalnych targu, ryneczku, czy w sklepie warto wypatrywać sezono...

1