Plebiscyt - przepisy, które zawsze się udają

Kremowy kurczak z brązowym ryżem

Jaka jest główna zaleta tego dania? Różnorodność składników i smaków. Jest tu cała gama intensywnych aromatów, które łączą się w pyszną całość. Delikatne mięso, sycący ryż i warzywne dodatki okażą się świetnym sposobem na obiad. Tym bardziej, że w potrawie kryją się grzyby, a przecież na nie właśnie mamy sezon. Wypróbuj!

 

Polecane artykuły

Informacje Lawenda – właściwości i zastosowanie w kuchni

Lawenda to roślina, która kojarzy się głównie z przemysłem kosmetycznym. Okazuje się jednak, że równie dobrze można wykorzystać ją w kuchni i to na...

0
Informacje 100 g ma tylko 20 kcal. Letnie warzywa nie tylko dla dbających o linię

„W zdrowym ciele zdrowy duch", jak mówi słynne powiedzenie. Zadbaj o swój organizm i dostarcz mu wartościowych warzyw. Patisony są nie tylko niskok...

0
Informacje Naturalny lek na bolące stawy. Liście laurowe są lepsze niż specyfiki z apteki

Liści laurowych używamy przede wszystkim w kuchni. Dodając je do dań, masz pewność, że twoje potrawy nabiorą niepowtarzalnego smaku i aromatu. Niew...

0
Informacje Herbata maślana – tybetański przysmak, który dodaje energii

Czy wiesz, co to jest butter tea? Tybetańska herbata maślana to napój przygotowany w specjalny sposób i z wyjątkowych składników. Mieszkańcy tego r...

1

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Letnia sałatka z chlebem: panzanella

Tradycyjna włoska sałatka chlebowa była kiedyś posiłkiem dla ubogich. Czerstw...

Odsłon: 117

30 min
7
Przetwory Ogórki w zalewie z ketchupem

ulubione, słodkie ogórki mojej córki, robie je od wielu lat i ciągle smakują

Odsłon: 83

>60 min
0