Jaka jest główna zaleta tego dania? Różnorodność składników i smaków. Jest tu cała gama intensywnych aromatów, które łączą się w pyszną całość. Delikatne mięso, sycący ryż i warzywne dodatki okażą się świetnym sposobem na obiad. Tym bardziej, że w potrawie kryją się grzyby, a przecież na nie właśnie mamy sezon. Wypróbuj!
Polecane artykuły
Rokitnik to owoc, po który warto sięgać jesienią i zimą, ponieważ zawiera dużo witaminy C ważnej dla naszej odporności. Można zrobić z niego odżywc...
Zakwas z buraków to napój, po który warto sięgać jesienią, gdy nasz organizm szczególnie potrzebuje wsparcia. Stanowi on prawdziwą bombę odżywczą,...
Błonnik to składnik, o którym często zapominamy, a który ma ogromne znaczenie dla zdrowia i samopoczucia. Wspiera prawidłowe trawienie, reguluje po...
Wiele osób uważa, że najlepsze przepisy to te, które przekazywane są z pokolenia na pokolenie. Właśnie dlatego Ewa Wachowicz wróciła do sprawdzonyc...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 800
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1650
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6176
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8965
