Sprawdź przepis na proste w przygotowaniu i niezwykle lekkie ciastko. Deseru piankowego na herbatnikach nie trzeba piec. Dwukolorowy krem dodaje atrakcyjności potrawie. Całość wychodzi obłędnie pyszna!
Polecane artykuły
Prawdziwki, podgrzybki, kurki i borowiki – to właśnie te grzyby najczęściej lądują na naszych talerzach. Jak wykorzystać je w przepisach z mięsem w...
Kalafior to jedno z najbardziej niedocenianych warzyw. Nie każdy zdaje sobie sprawę z tego, że można wyczarować z niego wiele wyjątkowych przysmakó...
Burak to jedno z najbardziej wartościowych warzyw. Zawiera on witaminy, minerały i związki bioaktywne, które korzystnie wpływają na nasze zdrowie....
Artykuł sponsorowany
Czy wiesz, że Arabica stanowi aż 60-70% światowej produkcji kawy? Ten najpopularniejszy gatunek kawy speciality zachwyca wyjątkową kwasowością oraz...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 321
Przepis dnia
Przepyszne wafle orzechowe to kwintesencja dzieciństwa :) Całe do zakochania :)
Odsłon: 6570
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Kurczak
- Indyk
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kotlety
- Bułki
Odsłon: 120