Tatar z pstrąga i awokado. To połączenie zachwyca
Choć na pierwszy rzut oka pstrąg i awokado to dość nietypowe połączenie, zapewniamy, że w tatarze pasują do siebie idealnie! Wypróbuj prosty przepis i postępuj krok po kroku według receptury, a smaczna i oryginalna przekąska na pewno ci się uda. Poczęstuj nią gości - będą zachwyceni!
Polecane artykuły
Z wyglądu jest jak ziemniak, w konsystencji przypomina marchewkę, a smakiem zbliżony jest do słonecznika. Jak jeść topinambur, nazywany zdrowszym z...
Bataty już od kilku lat dosyć często goszczą na naszych stołach. Można przygotować z nich frytki z piekarnika, dodać do warzywnych potrawek, a nawe...
Znasz niskokaloryczny makaron, który nie tuczy? Czy to w ogóle jest możliwe? Okazuje się, że tak! Makaron konjac to nowość z Chin, która podbija in...
Majówka to czas, kiedy w szczególności szukamy przepisów na dania z grilla. Z pomocą przychodzi Ewa Wachowicz, która w asyście Mateusza Gesslera pr...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 161