Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w związku z ograniczeniem wychodzenia z domu nie miałam twarogu.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31044
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5873
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31044
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5873
Składniki
naleśniki smażymy na patelni lekko posmarowanej olejem
ryż gotujemy "na za dużej wodzie" i odcedzamy
szpinak smażymy na maśle z przyprawami wg uznania, ponieważ ryż i szpinak są raczej mdłe przyprawy powinny być wyraziste, ale jak kto lubi. farsz zawijamy w naleśniki, podajemy przesmażone, polane ulubionym sosem, lub zapieczone pod startym serem.