Do góry

Filmy

Jak zrobić rolady mięsne, wołowe lub wieprzowe, śląskie. How to make beef or pork roulades.

Autor: patronko

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 1004

Dodano: 14.09.2017

Odsłon: 8738

Film przedstawia przepis na rolady zwane również jako zrazy zawijane. Przyrządzamy dwa rodzaje rolad wieprzowe i wołowe. Cebula,boczek i ogórek kiszony dodają charakteru potrawie. Skład: 10 dkg na jedną roladę,parę plastrów boczku,kilka cebul, kilka ogórków kiszonych,musztarda,sól,pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, pół margaryny, kilka ząbków czosnku,2-3 łyżki kwaśnej śmietany, 4-5 łyżek mąki.
Kto głosował?

Inne filmy tego użytkownika

Komentarze do filmu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń