Wyniki wyszukiwania dla pasta z selera i tuńczyka
Artykuły pasta z selera i tuńczyka
Wszystkie
Tuńczyk w puszce jest jest jednym z tych produktów, które bardzo często zalegają w naszych kuchniach. W jaki sposób zamienić go w pyszne danie? Odp...
Prawdziwa bomba witaminowa zamknięta w szklance pysznego koktajlu. Jesienią szczególnie ważne jest wzmacnianie organizmu narażonego na infekcje i z...
Lubicie poznawać nowe smaki? Słodycz arbuza w połączeniu z aromatycznym, lekko gorzkawym selerem to połączenie idealne, które zaspokoi nawet najwię...
Seler to warzywo, które zazwyczaj wykorzystujemy jako składnik bulionów, jarzynowych zup, czasem przygotowujemy z niego sałatki i surówki. Niewiele...
Seler naciowy to bogate źródło cennych mikroelementów. Melon idealnie nawadnia. W połączeniu te dwa składniki tworzą prawdziwą bombę witaminową. Ko...
Seler naciowy to prawdziwe bogactwo witamin, a zawarty w nim błonnik dodatkowo wspiera trawienie. Przygotuj więc pyszny koktajl z tym warzywem na ś...
Awokado to cenne źródło zdrowych tłuszczów i białek. Gdy połączysz je z jajkami, stworzysz aromatyczną, kremową pastę. Ta świetnie sprawdzi się na...
Szukasz inspiracji na pyszną i sycącą przekąskę? Polecamy sprawdzony przepis na pastę z pieczonego czosnku. Jesienią i zimą świetnie wzmocni odporn...
Pasta z pieczonego czosnku świetnie sprawdzi się do podpieczonego pieczywa. Warto zrobić ją w okresie jesienno-zimowym, czosnek ma wartości antybak...
Szukasz pomysłu na pyszne smarowidło, które sprawdziłoby się zarówno na śniadanie, jak i na kolację? Rybna pasta z dodatkiem warzyw będzie idealnym...
Kanapki to niekwestionowane królowe polskich śniadań. Są proste w przygotowaniu, pożywne i smaczne. Jemy je prawie codziennie, jednak każdego mo...
Znudziły wam się tradycyjne kanapki z szynką i z serem, a może macie ochotę spróbować czegoś nowego? Mamy na to radę! Sięgnijcie po przepisy na pas...
Czy mieliście kiedyś okazję jeść hummus? Albo inną warzywną pastę? Czy myślicie, że hummus to po prostu ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa? Chcemy...
Strączki od kilku sezonów dominują na światowych talerzach. Za co są tak cenione i co można z nich zrobić?
Bardzo prosty sposób na pyszne śniadanie czy kolację. Przekonaj się jak szybko zrobisz ziołową pastę z tuńczykiem, wprost idealną do kanapek.
Szukasz pomysłu na pyszną pastę kanapkową? Wypróbuj liptauer, czyli pastę serową z dodatkiem aromatycznych przypraw i innych składników. Nazwa przy...
Jak często używasz selera naciowego w swojej kuchni? To jedno z bardziej niedocenianych warzyw z tak ogromnym kulinarnym potencjałem. Dzisiaj pokaż...
Czy wiesz, że seler naciowy to prawdziwa skarbnica cennych składników odżywczych? Dostarcza witaminy A i K, kwas foliowy, potas i błonnik. To warto...
Wydawałoby się, że gotowanie makaronu to nic trudnego. Po prostu, wrzucamy makaron do wody, gotujemy i już. Tylko dlaczego we włoskich restauracjac...
Lubisz makrelę? Jeśli tak, to koniecznie przygotuj ten przepis. To doskonały pomysł na śniadanie lub kolację. Makrela ma wiele cennych wartości odż...
Pasta z pieczonego czosnku z dodatkiem pestek słonecznika to idealne smarowidło na chrupiącą grzankę. Dużo smaków, a mało wysiłku przy tworzeniu pr...
Znudziły ci się już kanapki z masłem, serem i wędliną? A może chętnie zajadasz się chlebem z różnorakimi pastami, ale zamiast tych sklepowych, wola...