Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to moje ulubione warzywo, a sezon na nią właśnie się rozpoczął.Sałatkę można podać jako lekki obiad lub dodatek do pieczonego kurczaka.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11902
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16269
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5197
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11902
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16269
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5197
Składniki
Dynię rozłożyć na blasze do pieczenia,skropić olejem,posolić.Piec w temp.190 stopni do miękkości.Kaszę ugotować wedlug zaleceń podanych na opakowaniu.Przygotowane skladniki wystudzić.
Wystudzoną dynię i kaszę połączyć w dużej misce,dodać pokrojony pomidor.Składniki sosu wymieszać ,dodać do sałatki,całość dokladnie połączyć.W razie potrzeby doprawić.Odstawić do lodówki,żeby smaki się "przegryzły".