Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fantastyczna w smaku, powiedzialabym nawet, ze wykwintna.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1484
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 598
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1484
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 598
Składniki
Ogorki obrac, usunac pestki, pokroic w nieduza kostke. Cebule pokroic w polkrazki. W garnku wymieszac ze soba ogorki, cebule i reszte skladnikow i zagotowac. Gotowac ok. 5min. Goraca salatke nakladac do wyparzonych sloiczkow, zakrecic i postawic do gory dnem. Pozostawic do wystygniecia.
Oczywiscie koperek posiekac.