Do góry

Śniadania Przepis na:

Mus grejpfrutowo-truskawkowy

Mus grejpfrutowo-truskawkowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 19

Dodano:

Odsłon: 465

Orzeźwiający mus owocowy z płatkami kukurydzianymi na pożywne śniadanie

Składniki

  • 200 mililitrów jogurtu naturalnego
  • 1 szczypta cukru pudru
  • 1.5 szklanki truskawek
  • 1 grejpfrut
  • 1-2 łyżki płatków kukurydzianych
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Mus grejpfrutowo-truskawkowy

Przygotowanie

  1. Grejpfrut obierz ze skóry i pokrój na mniejsze kawałki. Wytnij białe błonki z grejpfruta. Przełóż do blendera. Dodaj truskawki i zmiksuj na mus. Dodaj cukier puder do smaku. W szklance układaj na zmianę 1 łyżkę jogurtu naturalnego i łyżkę musu owocowego. Posyp całość płatkami

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń