Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moim zdaniem to danie jest doskonałe i na śniadanie i na kolację. Takie danie jak tosty zapiekane z konfiturą doskonale wpisują się w szybkie śniadania, których przygotowanie nie zajmuje nam dużo czasu.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4390
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11930
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6794
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5600
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4390
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11930
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6794
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5600
Składniki
Bułki powinny być najlepiej wczorajsze. Bułki kroimy na pół. Smarujemy każdą bułkę konfiturą. Składamy kanapkę. W naczyniu mieszamy jajko i mleko. Moczymy bułkę. Następnie bułkę obtaczamy w bułce tartej. Olej rozgrzewamy na patelni. Smażymy wcześniej przygotowana kanapkę na oleju z obu stron na rumiano. Odsączamy z nadmiaru oleju. Podajemy od razu po przygotowaniu.
Zapraszam do mojego bloga!