Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moim zdaniem to danie jest doskonałe i na śniadanie i na kolację. Takie danie jak tosty zapiekane z konfiturą doskonale wpisują się w szybkie śniadania, których przygotowanie nie zajmuje nam dużo czasu.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1572
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 343
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1572
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 343
Składniki
Bułki powinny być najlepiej wczorajsze. Bułki kroimy na pół. Smarujemy każdą bułkę konfiturą. Składamy kanapkę. W naczyniu mieszamy jajko i mleko. Moczymy bułkę. Następnie bułkę obtaczamy w bułce tartej. Olej rozgrzewamy na patelni. Smażymy wcześniej przygotowana kanapkę na oleju z obu stron na rumiano. Odsączamy z nadmiaru oleju. Podajemy od razu po przygotowaniu.
Zapraszam do mojego bloga!