Wyniki wyszukiwania dla schab gotowany dwa razy po 5 minut
Artykuły schab gotowany dwa razy po 5 minut
Wszystkie
Poprzedni artykuł, prezentujący zestaw obiadowy w 30 minut cieszył się dużą popularnością. To pokazuje, że zabiegani czytelnicy Smakera są spragnie...
Schab wieprzowy to jedno z bardziej lubianych i popularnych mięs w Polsce. Najbardziej znane jest w postaci pieczeni oraz panierowanych, smażonych...
Rzodkiewki to jedne z tych warzyw, które w szczególności kojarzą nam się z sezonem wiosenno-letnim. Doskonale smakują wraz z twarożkiem i szczypior...
Dziś nazywana jest eliksirem młodości. Nalewka tybetańska, stworzona przez mnichów w Azji, to prosty domowy specyfik na wiosenne przesilenie. Natur...
Szynka gotowana to wędlina nie tylko pyszna, ale i zdrowa. Jeśli przygotujemy ją w domu samodzielnie, z dobrej jakości mięsa, będzie pozbawiona wsz...
Schab to jedno z bardziej lubianych mięs, które często ląduje na naszych talerzach. Najczęściej podawane jest w formie smażonego kotleta schabowego...
Wodę na herbatę lub do zalania kawy rozpuszczalnej gotujemy co najmniej kilka razy dziennie. Jedni preferują czajniki elektryczne, drudzy wolą korz...
Dla niektórych osób czyszczenie sprzętów kuchennych to przykry obowiązek. Trzeba jednak przyznać, że niemal każdy, nawet lubiący porządki, chciałby...
Osiągnięcie wymarzonej sylwetki często wiąże się ze sporym wysiłkiem, liczą się tu nie tylko ćwiczenia fizyczne, ale i silna wola. Niezbędne będzie...
Jeśli należysz do bardzo zajętych osób, prawdopodobnie w codziennym pędzie brakuje ci czasu na gotowanie. Warto jednak pamiętać o tym, że aby zacho...
Uwielbiasz kotlety schabowe, ale czy zdajesz sobie sprawę, że schab z grilla smakuje równie wybornie co niedzielny klasyk? Sprawdź, jak go przygoto...
Kupując ryby z certyfikatem MSC, wybierasz te, które pochodzą ze zrównoważonych połowów, prowadzonych z poszanowaniem oceanów i ich różnorodności b...
Przygotowanie miękkiej pieczeni, kruchych kotletów schabowych lub aromatycznego gulaszu wcale nie musi być trudne, jeśli poznamy cechy idealnego mi...
Pyszny i soczysty schab nadaje się nie tylko na codzienny obiad, ale również na wykwintną kolację czy uroczysty posiłek w rodzinnym gronie. Pojawia...
Schab to w naszym kraju niezwykle popularne mięso jednak nie każdy wie, jak sprawić, by było naprawdę smaczne. Zobaczcie, jak szybko i prosto przyr...
Ślązacy doskonale wiedzą, kim jest sztygar - to jeden z kierowników w kopalni, zajmujący się dozorem. Choć nazwa schabu nawiązuje do tego stanowisk...
Już w starożytności stosowano różne sposoby pieczenia mięsa - układano je na rozgrzanych kamieniach bądź pieczono na ogniu. Grill, jaki znamy, to j...
Do wyboru masz trzy wyjątkowe składniki - homarce, orzechy i wędzony boczek. Który z nich stanie się podstawą pysznego, włoskiego dania? Decyzja na...
W zeszłym roku wydaliśmy 80 pomysłów na Boże Narodzenie. Nasza książka cieszyła się ogromną popularnością i mamy nadzieję, że zaproponowane potrawy...
Latem większość z nas nie ma ochoty na wielogodzinne gotowanie i ciężkostrawne posiłki. Dietetyk podpowiada jak w kilkanaście minut przygotować pys...
Zbliżający się karnawał to czas sprzyjający organizowaniu domowych przyjęć, na których nie może zabraknąć dobrej muzyki oraz smacznego jedzenia. Do...
Kuchenki mikrofalowe to już nie tylko urządzenia służące do podgrzewania potraw. Dzięki nowoczesnej technologii mogą również opiekać je od góry i o...